עוגיות אפרסמונים בקמח מלא

לשוניות ראשיות

תמונה של עוגיות אפרסמונים

השיטה הירוקה מציעה ליצור רווחה חדשה באמצעות שימוש במה שיש קרוב לבית. אצלנו, בבנימינה-גבעת עדה, אפרסמונים הם מענפי הייצור העיקריים. ומה השיטה הירוקה מציעה לעשות עם עודף אפרסמונים שנשארו על המדף והתרככו? אפשר לעשות בהם שימוש-חוזר כחומרי גלם לעוגיות טעימות!

בתמונה - עוגיות אפרסמונים בקמח מלא. החומרים: 4 אפרסמונים-רכים-מדי, חצי כוס סוכר, חצי כוס תמרים חתוכים לקוביות קטנות, חצי כוס שמן, 2 כוסות קמח (אפשר אחת מקמח מלא), 1 כפית אבקת אפיה, 1/2 כפית של ציפורן, אגוז מוסקט וקינמון. 15 דקות ב160 מעלות ובתאבון!

המתכון בהשראת הבלוג "בישול בזול" http://bishulbezol.blogspot.co.il/2012/01/blog-post_18.html

הוסף תגובה חדשה

Filtered HTML

  • Project issue numbers (ex. [#12345]) turn into links automatically.
  • Freelinking helps you easily create HTML links. Links take the form of [[indicator:target|Title]]. By default (no indicator): Link to a local node by title
  • כתובות דפי אינטרנט וכתובות דוא"ל הופכות אוטומטית לקישורים.
  • תגיות HTML מותרות: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><h2>
  • <time /> is replaced with the current time.
  • מעבר שורות ופסקאות מתבצע אוטומטית.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • כתובות דפי אינטרנט וכתובות דוא"ל הופכות אוטומטית לקישורים.
  • מעבר שורות ופסקאות מתבצע אוטומטית.
CAPTCHA
השאלה הזו נועדה לבדוק האם את:ה אנושי:ת, וכדי לחסום תוכנות למילוי ספאם אוטומטי
Fill in the blank.